< Bekijk vacatures

Commercieel Manager

40 uur

Rotterdam

HBO

40 uur                 HBO                 HBO  

Wil je je tanden zetten in een uitdagende carrière, waarbij je zowel commerciële talenten als organisatorische kwaliteiten ten volle kunt ontplooien in een uitdagende omgeving, die volop in ontwikkeling is? Dan biedt de Looije Group jou een mooie kans.

Add Your Heading Text Here

De Looije Group staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van verse groente en fruit. En dat is pas het begin! Wij verzorgen naast verpakken namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken en labelen. Groente en fruit verdienen een speciale behandeling en dat weten wij als geen ander. Onze verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappels als het flowpacken van een aantal dozen avocado’s. Wij combineren kwaliteit met flexibiliteit, dat zie je in alles wat wij doen. Kwaliteit zie je terug in de zorgvuldigheid, efficiëntie en hygiëne van onze verpakkers. Flexibiliteit in onze bereikbaarheid en het snel, adhoc kunnen schakelen.

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een Commercieel Manager die samen met het team (collega’s) de Looije Group wil laten groeien. In deze functie draag jij commerciële eindverantwoordelijkheid voor de Looije Group. Jouw focus ligt op het vinden van nieuwe klanten en het uitbreiden en onderhouden van ons huidige klantenbestand. Daarnaast is het van belang om een goede relatie op te bouwen met de klanten, zodat je gemakkelijk kan inspelen op de behoeftes van deze klanten.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Manager stel jij de sales doelstellingen en bijbehorende budgetten vast. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het AGF-verkoopresultaat binnen de organisatie en het vinden van de juiste balans tussen de capaciteit en de afname. Je zal regelmatig de klanten op locatie bezoeken, waardoor je nog beter in staat bent verbinding te maken. Tevens is het bezoeken van beurzen een onderdeel van jouw takenpakket.

Wij zoeken iemand die beschikt over de juiste competenties, denk aan resultaatgericht, overtuigingskracht, strategisch denken en hands-on mentaliteit. Jij bent geen traditionele verkoper, maar iemand die impact maakt en van toegevoegde waarde is op een unieke wijze.

Wat neem je mee?

Wat bieden wij?

Solliciteer!

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Yes, wij gaan graag met jou in gesprek!

Solliciteer!

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Yes, wij gaan graag met jou in gesprek!

Gerelateerde vacatures

Accountmanager
Commercieel Medewerker Binnendienst

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl

Volg Looije Group

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl

× Stel hier je vraag