< Bekijk vacatures

Supervisor AGF

± 40 hours

Rotterdam

MBO

Jij bent verantwoordelijk voor 150 flex-medewerkers, die vanuit ons hightech pakstation groente en fruit in- en ompakken. Als supervisor heb jij een belangrijke rol op de werkvloer. Jij zorgt voor het aansturen, begeleiden en coachen van voornamelijk Poolse vakspecialisten. Je deelt onze medewerkers en teamleiders in bij verschillende verpakkingslijnen in één van onze drie hallen. Jij weet precies wie op welke plek het beste functioneert.

Als supervisor ben je de schakel tussen de productie, commercie en planning. Zo denk je proactief mee met onze klanten en begrijp je goed wat er nodig is om de orders zo goed mogelijk uit te laten voeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding en houdt ervan je eigen targets en doelstellingen te bewaken.

Als supervisor ben je stressbestendig, denk je in oplossingen en grijp je in waar nodig. Je maakt zorgvuldige keuzes in overleg met je collega’s. Dit kan betekenen dat jij de ene week om 5 uur begint en de andere week om 15 uur. Teamwork betekent voor jou dat je jouw team uitdaagt, zodat zij het beste uit zichzelf te halen.

Je kunt direct starten in deze leuke, uitdagende functie! 

Add Your Heading Text Here

De Looije Groep staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van verse groente en fruit. En dat is pas het begin! Wij verzorgen naast verpakken namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken en labelen. Groente en fruit verdienen een speciale behandeling en dat weten wij als geen ander. Onze verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappels als het flowpacken van een aantal dozen avocado’s. Wij combineren kwaliteit met flexibiliteit, dat zie je in alles wat wij doen. Kwaliteit zie je terug in de zorgvuldigheid, efficiëntie en hygiëne van onze verpakkers. Flexibiliteit in onze bereikbaarheid en het snel, adhoc kunnen schakelen.

Hoe ziet jouw team eruit?

Het team werkt hard en enthousiast en bestaat uit voornamelijk Poolse verpakkingsmedewerkers, teamleiders en drie betrokken collega supervisors. Je legt verantwoording af aan de bevlogen Manager Operations. Regelmatig komt de goedlachse directeur van het hoofdkantoor in Maasdijk langs.

Wat neem je mee?

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een organisatie waar teamwork en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je altijd kan terugvallen op de AGF-ervaring van je collega’s en geen vraag onbeantwoord blijft. Ook kun je het volgende verwachten:

Solliciteer!

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Yes, wij gaan graag met jou in gesprek!

Gerelateerde vacatures

Hoofd
Technische Dienst
Medewerker
Technische Dienst
Coördinator
Verpakkingsmaterialen

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze recruiters via solliciteren@coolblue.nl

Volg Looije Group

Privacy

|

Cookies

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via hr@looijeagf.nl