< Bekijk vacatures

Medewerker Technische Dienst

40 uur

Rotterdam

MBO

Als Medewerker Technische Dienst ben je breed inzetbaar voor onderhoud aan onze verpakkingsmachines, ons materieel en andere aanverwante apparatuur. Onderhoud en reparaties pleeg jij op een wijze zodat onze klanten hier zo min mogelijk belemmering van ondervinden en een veilige inzet en werking van de machines kan worden gewaarborgd. Dit doel bereik je door het verhelpen van storingen, onderhoud te plegen en het dagelijks uitvoeren van technische controles. Je ondersteunt onze coördinatoren bij eerstelijns onderhoud en je geeft duidelijke  instructies hoe problemen kunnen worden voorkomen. We hebben diverse Verpakkingsstations in de regio en de standplaats van de Technische Dienst is Rotterdam. De Technische Dienst is onderdeel van de Afdeling Facilities en staat onder leiding van een hoofd Technische Dienst.

Add Your Heading Text Here

De Looije Groep staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van verse groente en fruit. En dat is pas het begin!

Wij regelen niet alleen professionele vakmensen om groente of fruit te verpakken, maar leveren ook capabele teamleiders om het hele proces te begeleiden. Op deze manier hebben onze opdrachtgevers geen zorgen en staan wij garant voor een betrouwbaar resultaat. Onze aanpak is flexibel en persoonlijk. Door slim organiseren, jarenlange ervaring en innovatieve systemen hoeven wij niet te kiezen tussen snelheid en kwaliteit.

Om verdere groei van Cool Port Packing Rotterdam te realiseren en de hoge kwaliteit en servicegraad voor onze klanten te kunnen behouden, zijn we per direct op zoek naar uitbreiding Hoofd Technische Dienst.

Op onze diverse locaties in Maasdijk, Poeldijk en Rotterdam hebben wij een gevarieerd modern machinepark gerealiseerd. Als Hoofd Technische Dienst word je verantwoordelijk voor de verschillende vestigingen en de aanwezige techniek. Je vaste werkplek wordt onze grootste locatie in Rotterdam maar uiteraard is dit flexibel vanwege de verschillende andere locaties waar Cool Port Packing Rotterdam werkzaam is. Hieronder staat meer verteld over de vacature.

Wat neem je mee?

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een organisatie waar teamwork en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je altijd kan terugvallen op de AGF-ervaring van je collega’s en geen vraag onbeantwoord blijft. Ook kun je het volgende verwachten:

Solliciteer!

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Yes, wij gaan graag met jou in gesprek!

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl

Volg Looije Group

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl