Join the family!

our people, our team, our mission

Zonder onze mensen kunnen wij onze missie niet waarmaken, namelijk: ‘We pack smarter together’. 

We

‘We’ staat voor onze mensen. Onze mensen die elke dag met een gezamenlijk doel naar hun werk gaan, namelijk waarde toevoegen aan producten waarbij het klantbelang centraal staat. 

Pack

Resultaat en kwaliteit gaan in onze sector hand-in-hand. Wij voegen doormiddel van het om- en verpakken van groente en fruit kwaliteit toe aan het product en met onze ervaring en technieken proberen wij dit tegen scherp tarief aan te bieden.

Smarter

Bij Looije willen we voorop lopen op zaken zoals innovatie en duurzaamheid. 

Together

Samen met onze partners en klanten blijven we verbeteren. Op deze manier maken wij elkaar sterker.


Onze pijlers

Plezier en persoonlijke ontwikkeling zijn bij Looije Group belangrijke pijlers, omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze twee punten ervoor zorgen dat onze werknemers zo lang mogelijk aan ons bedrijf verbonden blijven.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat ons betreft is persoonlijke ontwikkeling dé manier waarop je aan je eigen vaardigheden werkt. Door je bewust te worden van alles wat je in je mars hebt en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen. 

Als jij de beste versie van jezelf bent kunnen wij als organisatie daarvan meeprofiteren. 

Plezier

Wij vinden werkplezier erg belangrijk. Je zit immers 40 uur per week met jouw collega’s opgescheept. Naast het plezier op de werkvloer verstaan wij ook erkenning, waardering, en persoonlijke ontwikkeling onder werkplezier.

Waarom wij dit zo belangrijk vinden? Als jij met veel plezier naar je werk gaat ben je productiever, minder vaak ziek en het allerbelangrijkst, je blijft langer bij ons in dienst! Leuk feitje over het laatste punt. Gemiddeld blijft ons vaste personeel (hoeveel) jaar bij ons werken!

Het levert je namelijk ook productieve en betrokken medewerkers op die minder vaak ziek zijn én langer in dienst blijven.

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via hr@looijeagf.nl

Volg Looije Group

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via hr@looijeagf.nl