Open sollicitatie Looije Group

(Bijna) afgestudeerd of opzoek naar een nieuwe uitdaging, maar ben je de vacature waar je eigenlijk op had gehoopt nog niet tegengekomen? Dan gaan wij alsnog graag met jou in gesprek!

Onze snel groeiende organisatie is voortdurend opzoek naar nieuwe medewerkers. Staat de vacature die je zoekt niet online, maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent, en niet al onze openstaande (stage) vacatures staan op onze website. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie.

De procedure

Als wij jouw open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan neemt onze HR-afdeling contact met je op. Nemen we na 6 maanden toch geen contact met je op? Dan worden jouw documenten uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden. 

Interesse?

Dus ben jij creatief, commercieel, technisch, heb je ervaring in de AGF-branche of dit allemaal? Twijfel niet langer en schrijf een open sollicitatie!

Upload je CV en je motivatiebrief en vermeld de onderstaande punten:

  • Of je op zoek bent naar een junior positie (max 3 jaar werkervaring) of een stage;
  • Waar je interesses liggen;
  • Waarom je graag bij de Looije Group wil komen werken;
  • Wanneer je beschikbaar bent. 
nl_NLDutch