< Bekijk vacatures

Operationeel Manager

40 uur

Rotterdam

HBO

✓ Bruis jij van ambitie en ben je op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie?

✓ Kun je gemakkelijk schakelen in een omgeving vol actie en dynamiek?

✓ Ben je thuis in de AGF en ben je toe aan een volgende carrièrestap?

Dan is Cool Port Packing Rotterdam op zoek naar jou!

Add Your Heading Text Here

Cool Port Packing Rotterdam B.V. (CPPR),onderdeel van Looije Group B.V., is een in- en ompakbedrijf voor groente en fruit gevestigd in een state-of-the-art pand in Rotterdam. Wij zijn specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit. Met onze verschillende verpakkingsmachines zijn de mogelijkheden grenzeloos. In drie hallen van totaal 7000m2 voorzien wij zowel nationale als internationale retailers van een mooi verpakt eindproduct. Dit doen wij met een team van 200-300 personen die gespecialiseerd zijn in om- en verpakkingswerkzaamheden.

Wat ga je doen?

Jij bent eindverantwoordelijk voor alle operationele- en planning processen in ons hightech pakstation waar we groente en fruit in- en ompakken. Als Manager heb jij een belangrijke rol op de werkvloer. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en coachen van de leidinggevenden zodat ze onze medewerkers en machines optimaal inzetten in onze drie hallen, maar je bent tevens verantwoordelijk voor alle planningsprocessen rondom het productieproces. Jij hebt oog voor detail, kunt goed analyseren en weet daarbij het overzicht te behouden.

Je bent de schakel tussen de productie, commercie en planning. Zo denk je proactief mee met onze klanten en begrijp je goed wat er nodig is om de orders zo goed mogelijk uit te laten voeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding en houdt ervan je eigen targets en doelstellingen te bewaken.

Als manager ben je mensgericht, stressbestendig, denk je in oplossingen en grijp je in waar nodig. Je maakt zorgvuldige keuzes in overleg met je collega’s. Teamwork betekent voor jou dat je jouw team uitdaagt, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Je kunt direct starten in deze leuke, uitdagende functie! 

Hoe ziet jouw team eruit?

Jouw team bestaat uit enthousiaste professionals: Supervisors die hun afdeling vol passie aansturen, een QC-team wat de kwaliteit dagelijks borgt, werkvoorbereiders en planners die onder alle omstandigheden ervoor zorgen dat het productieproces conform planning kan verlopen. Je legt verantwoording af aan de bevlogen Business Manager.

Wat neem je mee?

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een organisatie waar teamwork en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je altijd kan terugvallen op de AGF-ervaring van je collega’s en geen vraag onbeantwoord blijft. Ook kun je het volgende verwachten:

Solliciteer!

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande vacature? Yes, wij gaan graag met jou in gesprek!

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl

Volg Looije Group

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl

× Stel hier je vraag