< Bekijk vacatures

Stage Finance Afdeling

20 tot 40 uur

Maasdijk

HBO

Ben jij voor je (afstudeer-)stage op zoek naar een professioneel bedrijf met een ontspannen werksfeer en veel ruimte voor eigen initiatief? Mail, bel of stuur ons een appje, zodat we jou kunnen uitnodigen voor een gesprek in ons prachtige pand in Maasdijk. Rotterdam op zoek naar jou!

Add Your Heading Text Here

Hallo (afstudeer-)student!

Ons bedrijf is actief in de AGF-sector met verschillende locaties binnen Zuid-Holland. Looije Group is dé totaal specialist in het om- én verpakken van (exotisch) groente en fruit.

Denk hierbij aan het (duurzaam) verpakken in Topseal verpakkingen, het wassen van groente en fruit, die net 5.000km in een schip hebben afgelegd vanuit o.a. Zuid-Afrika, en het innovatieve ‘laser branding’ wat wij o.a. toepassen bij Avocado’s.

Binnen Looije Group hangt een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Op vrijdagmiddag hebben wij regelmatig een borrel op het hoofdkantoor in Maasdijk. De locatie waar jij ook komt te zitten als je bij ons stage komt lopen. Daarnaast hebben wij een zeer actieve personeelsvereniging, genaamd “Het Groene Legioen”, die zorgt dat er minimaal 4x per jaar een evenement wordt georganiseerd.

Als stagiair op de financiële afdeling kunnen jouw werkzaamheden en/of onderzoeksgebieden bestaan uit:

  • Bouwen/onderhouden Dashboards (o.a. PowerBI)
  • Controle/opstellen maandcijfers
  • Balanscontroles (o.a. op voorraad)
  • Ondersteuning bij inboeken en verwerken van facturen
  • Processen analyseren
  • Kostprijsberekeningen
  • Ondersteunen bij implementatie (nieuwe) pakketten
  • Ondersteunen bij jaarcontrole accountants
  • Opstellen begrotingen

Kortom, wij kunnen een divers pakket aan werkzaamheden bieden, mede afhankelijk van jouw interesses en behoeftes. Wij staan daarnaast ook open voor begeleiding bij afstudeeropdrachten indien de opdracht natuurlijk ook voor ons interessant is.

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande tekst of wil je meer weten over een stagelopen binnen Looije Group, aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Solliciteer!

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande stageplek? Dan wij gaan graag met jou in gesprek!

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl

Volg Looije Group

Vragen over werken bij Looije Group?

Neem contact op met onze HR-afdeling via vacature@looijeagf.nl